Beszámoló a MABIM vezetőség találkozójáról

Magyarországi Baptista Ifjúsági Misszió (MABIM) vezetőség, 2014. február 19. szerda

Új év, 2014, továbblépés, útkeresés, őszinte, szeretettel teli közösség. Január 18-án a Baptista Egyház központjában találkoztunk...

MABIM vezetősége

...hogy közösségben legyünk, keressük Isten vezetését az előttünk álló időszakra nézve. Először Bacsó Benjámin, a MABIM vezetője bátorított minket rövid imára az 1Tim 4,12 alapján.

Ezután pedig a következő másfél év fő hangsúlyait szerettük volna együtt megtalálni: ifi vezetők és ifjúsági munkások képzése és bátorítása; egy hetes országos ifjúsági tábor szervezése; ősszel egy országos evangelizációs megmozdulás, ahol minden fiatalra számítunk; következő évben pedig ennek folytatásaként regionális alkalmak tartása, ahova barátokat, ismerősöket is meghívhatunk majd.

Több ezekhez kapcsolódó szellemi irányvonalat beszélgettünk át együtt, valamint szervezési kérdéseket is. Fő célunknak azt látjuk, hogy a hazánkban működő helyi ifi közösségek a gyülekezetekkel összehangolt missziós munkát végezzenek.

Jó volt hallani Sipos Márktól, hogyan használta Isten fiatalok életében a tavalyi keleti regionális tábort, valamint Révész Dani mesélt nekünk nagy örömmel, hogy Isten milyen új felismeréseket helyezett a szívére a tavaly nyári dunántúli táborra való felkészülés során, majd az esemény során. Kovács Dani egy megtérésre hívó igét osztott meg velünk az Ézsaiás könyvéből. A beszélgetésben Halász Attila, Kübler Dani, Milánkovics Dana és Guti Sanyi vettek még részt.

Várunk mindenkit szeretettel az idei országos ifjúsági nagytáborba, Tatára, 2014. augusztus 4-10 között. Jelentkezés és információk elérhetőek lesznek: www.baptistaifi.hu és a MABIM facebook oldalán.

Imádkozzunk együtt népünk és generációnk megtéréséért és megújulásáért!

Impresszum

Országos Központi Iroda címe
1068 Budapest VI., Benczúr u. 31. 

Nyitvatartás
Hétfőtől csütörtökig: 9–16 óráig
Személyes találkozáshoz fontos az időpont előzetes egyeztetése.

Telefonszámok
(+36) 1/352-9993
(+36) 1/343-0618
(+36) 20/886-0000 (baptifon)

Fax: (+36) 1/352-9707/103

E-mail
baptist@baptist.hu

Az egyház adószáma
19818513-2-42 

További adatok (számlaszám...)