Egy család vagyunk

Abdulla Ilona Intézményvezető, 2014. május 10. szombat

Egy „Család vagyunk” címmel nagyszabású rendezvény részesei lehettünk 2014.április 12.-én, a Nyíregyházi Baptista Gyülekezet szervezésében, aminek mi is részesei voltunk.

egy_csald_vagyunk_0412.jpg

A rendezvény lebonyolításában és a Nyíregyházi Kossuth tér berendezésében. Korán reggel kezdtük a munkát a sátrak felállításával, már akkor állt a színpad. A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Hajdúnánási és Nyíregyházi munkatársai segédletével három sátorban rendezkedtünk be. Az első sátor volt az egészségügyi szűrő sátor, ami igen nagy forgalmat bonyolított le egész délutánig. Vérnyomás és vércukormérés nagy népszerűségnek örvendett. Illetve különböző egészségügyi felvilágosítást adtak a kolleganők. A nap folyamán újraélesztési gyakorlattal színesítve. A második sátrunk a gyerekeké volt, színes ceruzák, különböző festékek rajzlapok, kifestők, várták a gyerekeket, és ami igen népszerű volt az a gyermekek körében az arcfestés volt. A harmadik sátrunkban felvilágosítást adtunk a szolgáltatásainkról. Közben egész nap folyt a műsor, megtisztelte a programot Nyíregyháza Város Polgármestere Dr. Kovács Ferenc és együtt Cserés Attila lelkipásztorral nyitották meg a rendezvényt. 

Többek között az alábbi programokat élvezhették nyíregyháza lakosai, akik eljöttek, vagy csak éppen arra jártak és megálltak. Fúvós térzene  Hajdúböszörményi fúvós zenekar, Néptánc - Nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskola ,Bábjelenet , Színdarab, Igehirdetés - Szenczy Sándor lelkipásztor, Pintér Béla koncert , A Baptista Szeretetszolgálat Életmentők csapatának bemutatója, LEGÓ-ROBOT bemutató – Nyírbogdányi általános iskola tanulói. Nagyszerű volt a z egész nap, igazán élveztük mind, akik ott voltunk. És még az idő is kedvezett nekünk, mert az napra még a nap is ránk sütött a Kossuth téren. A következő programunk 2014.szeptember 5-én. „Családi nap” lesz a Nyíregyházi gyülekezettel a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Szarvas utcai Intézményében.

egy_csald_vagyunk_3.jpg

Hálás köszönet mindenért, mert igen elfáradtunk estére, Isten Áldását kérve a gyülekezetre és a munkatársakra! 

Áldunk téged, hogy a világ alapjainak lerakásakor te már az ember üdvét elhatároztad, és azért adtál nekünk annyi, de annyi jó ajándékot, hogy felismerjünk téged, a világosságok Atyját.

„Ezért emlékeztetlek téged, hogy gerjeszd fel az Istennek kegyelmi ajándékát, amely kezeim rád tétele által van benned.” 2 Tim 1,6

Impresszum

Országos Központi Iroda címe
1068 Budapest VI., Benczúr u. 31. 

Nyitvatartás
Hétfőtől csütörtökig: 9–16 óráig
Személyes találkozáshoz fontos az időpont előzetes egyeztetése.

Telefonszámok
(+36) 1/352-9993
(+36) 1/343-0618
(+36) 20/886-0000 (baptifon)

Fax: (+36) 1/352-9707/103

E-mail
baptist@baptist.hu

Az egyház adószáma
19818513-2-42 

További adatok (számlaszám...)