Gyermeknap a Múzeumfaluban

http://www.szon.hu, Révész Szilvia, 2015. május 22. péntek

Hagyományteremtő céllal szervez regionális gyermeknapot május 31-én a nyíregyházi Múzeumfaluban a Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat. A rendezvény a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával valósul meg.

gyermeknap1.jpg

A gyermeknap előzménye a tavaly tavasszal Nyíregyháza belvárosában megrendezett: „Családi nap a nyíregyháziakkal”, melynek a fővédnöke szintén Dr. Kovács Ferenc polgármestere volt. Célja, hogy a térségben élő gyermekek számára ingyenes és tartalmas szabadidős és kulturális programokat biztosítson.

A gyermeknapi programokat Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere és Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnök-lelkésze nyitja meg, ugyanakkor átadják a díjakat a rajzverseny nyerteseinek. A pályázati munkákat a helyszínen a látogatók megtekinthetik.

A változatos programok mellett (arcfestés, játszóház, vidámpark, maó ki-mit-tud, kutyabemutató, sakkparty, egészégszűrés, bográcsfőző verseny) a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásban működő iskolák diákjai is fellépnek majd (néptánc, dráma, legó-robot ). Robotika bemutatót tart a Nyírbogdányi Kazinczy Ferenc Baptista Művészeti Általános Iskola országos bajnokságot nyert és több világversenyen is kimagasló eredményeket elért LEGÓ-ROBOTIKA csapata. A Sóstói Múzeumfaluba kilátogatók a gyermeknapon találkozhatnak a Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 speciális mentőcsapatával is, akik a világ különböző katasztrófa-helyszínein rendszeresen segítenek a bajbajutottakon. Nemrég tértek haza Nepálból.

Szeretettel várjuk a szülőket és nagyszülőket gyermekeikkel és unokáikkal együtt, hogy egy élményekkel teli napot tölthessünk a Sóstói Múzeumfaluban.

Impresszum

Országos Központi Iroda címe
1068 Budapest VI., Benczúr u. 31. 

Nyitvatartás
Hétfőtől csütörtökig: 9–16 óráig
Személyes találkozáshoz fontos az időpont előzetes egyeztetése.

Telefonszámok
(+36) 1/352-9993
(+36) 1/343-0618
(+36) 20/886-0000 (baptifon)

Fax: (+36) 1/352-9707/103

E-mail
baptist@baptist.hu

Az egyház adószáma
19818513-2-42 

További adatok (számlaszám...)