Imakérések

Ha bármilyen imakérése, vagy imamegtapasztalása van írja meg számunkra, és ígérjük, hogy közben fogunk járni önért! Hisszük, hogy "nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének". (Jak 5,16)

Imakérés küldése

Küldő árpád ekkor
Imádkozzunk,egy hozzám illő szép,kedves,csinos fiatal rendes társért,aki az életem társa,párja,feleségem lesz,akit az Úr rendel ki számomra,mielőbb,akár még ma, a Jézus nevében,ámen!
Küldő Judit ekkor
Kérem Önöket imádkozzanak sclerosis betegségben 6 gyerek mellett fiatalon megrokkant édesanyám gyógyulásáért,hogy családom egybenmaradjon! Köszönöm! Ámen!
Küldő Erzsebet ekkor
Kedves közösség!
Kérlek titeket imádkozzatok értem,férjemért es lányaimért.Imátkozatok kérlek kissebik lányom jo tanulásáért jo magaviseletiert,igazmondásáért és hitben valo nővekedéséért,valamint nagyobik lányomert es csaladjaert ,unokamert hogy tudja nyugodtan ataluni az ejszakakat (habar csak 1 eves es 4 honapos nagyon nyugtalanul alszik) ,es imadkozzatok hogy abetegeg naprol napra szeresek meg jobban lanyomat mivel o csaladorvos es most nem reg kerult uj munka hejere .

Köszönöm!!!! Egy agodo anyuka
Küldő Laczkó Attila ekkor
Kedved testvéreim!

Kérlek Titeket, velem együtt imádkozzatok édesapám, Laczkó Péter gyógyulásáért, akiről a héten derült ki, hogy tüdőrákja van. Köszönöm nektek és Isten áldása szálljon Rátok!

Attila
Küldő László ekkor
Kedves Testvérek! Kérek szépen ima segítséget, hogy súlyos szembetegségemnél javulást tapasztalhassak
végül pedig a teljes gyógyulásnak örvendezhessek Hálás Szivvel és Köszönettel: László 70
Küldő Szilágyi Emese ekkor
Az a kérésem,hogy imádkozzanak rendszeresen édesapámért,két bátyámért,sogórnőmért,az egyik bátyám volt barátnőjéért akitől kislánya van.Két unokaöccsémért,hogy az Úr adjon nekik,azt,hogy meglássák bűneiket és bűneikkel az Úr Jézushoz forduljanak.Jómagam 21 éve,hogy közbenjárok értük.Magam számára azt kérem,hogy az Úr adjon választ azon kérdésemre amit neki feltettem ehhet kérem egyértelmű választ.
Előre is köszönöm.
Üdv.:Emese
Küldő Edina ekkor
Imát szeretnék kérni a kisfiamért,hogy ma és holnap is jó teljesítsen a próbajátékon,és vegyék fel az akadémiára.Köszönöm.
Küldő rita ekkor
Kedves Testvérek!
Imát szeretnék kérni gyomorproblémáim gyógyulásáért illetve kérem az Úrtól, hogy hozza helyre az életem, akarata szerint. Köszönöm a segítő imákat!
Küldő Horváth József ekkor
Áldjon meg az Úr benneteket testvéreim! Egy nagyon fontos ima kérnénk tőletek,mert jövőhéten fognak műteni pajzsmirigy nagyobbodás miatt,azért kell meg műteni mert légcsövet 1/3 nyomja és veszélyes,doki azt mondta jód hiány miatt.
Vérnyomásomért magas,hogy a műtétre is renden legyen, és a asztmáért,hogy teljesen meggyógyuljak Jézus nevében.
Minden imát nagyon nagyon szépen köszönöm áldjon meg az Úr benneteket minden áldással az Úr.
Küldő Edina ekkor
Imát szeretnék kérni családomért és ,hogy legyek türelmesebb és megértőbb a családhoz, a gyerekekhez.Köszönöm.
Küldő Erika ekkor
Kedves testverek. Kerlek imadkozzatok ertem ,hogy kuldje el a jo Isten a nekem szant paromat az Ur Jezus neveben. Koszonom
Küldő Mónika ekkor
Imát kérek testvérem, László gyógyulásáért, aki súlyos beteg és az intenzív osztályon
fekszik a nagykanizsai kórházban.

Hálás köszönet az ima támogatásért!
Küldő Erzsebet ekkor
Kedves közösség!
Kérlek titeket imádkozzatok értem,férjemért es lányaimért.Imátkozatok kérlek kissebik lányom jo tanulásáért ,igazmondásáért és hitben valo nővekedéséért,valamint nagyobik lányom családi hejzetének hejreálásáért megjavulásáért őnbizalma nővekedéséért,depreszios álapota megszunéséért.

Köszönöm!!!! Egy elkeseredett anyuka!
Küldő Sándor ekkor
Drága Testvérek!
Szeretném kérni segítségeteket imában!
20 éve vagyok házas. Két gyermekem van. 20 éve vagyunk keresztények. Boldog életet éltünk. Azonban most nagyon összetöt a szívem, mert feleségem elhidegült tőlem. De ezt meg előzte , hogy 3 éve nem jár gyülekezetbe. Megsérült , és nem tudja feldolgozni ezt. Nagyon fáj ez nekem mert féltem az ő lelkét. Félek, hogy nem talál vissza az Úrhoz. Kértem Istent, hogy ébressze rá az állapotára , de idáig nem történt semmi. Azt hiszi, hogy Isten nem bűntette meg őt ezért nem is olyan nagy a baj. Én nem szeretném , hogy Isten őt büntesse, de azt szeretném hogy felébressze amíg nem késő. És szeretném, hogy helyreálljon a házasságunk. 20 év nagy idő. Nagyon fájdalmas így élni mert szeretem őt. Kérlek benneteket, imádkozzatok érte, hogy Isten ébressze fel! Bárhogyan, de ébressze fel! Ne vesszen el!
Én Sándor vagyok, az Ő neve Zsuzsanna. Magyarországon élünk.
Isten áldjon meg benneteket. Köszönöm!
Sándor
Küldő Szabina ekkor
Szeretném, ha imádkoznátok Győri Gábor Jonatánért hála adással.:-D A kérés annyi, találja meg a helyét a Krisztus testében és tudja meg az elhívását. Isten adjon neki férfi barátokat, akikkel együtt tud imádkozni, dicsérni és imádni az Urat, Bibliát tanulmányozni...stb. Gyülekezetbe jár és szolgál is. Ezenkívül adja meg Isten, bátran tudja hirdetni az evangéliumot az egyetemen, a kollégiumban, ahol lakik. (Az ottani még nem hívő srácok térjenek Hozzá, és ne Ő térjen hozzájuk.) Isten segítsen Joni-nak, hogy jól meg tudja írni a szakdolgozatát (végzős)és legyen munkája is. Köszönöm a közbenjárásotokat!
Küldő Horváth Éva ekkor
Tisztelt Gyülekezet!
Gyógyító Imát szeretnék kérni önöktől,egy hozzám,nagyon közelálló férfi részére.Hiszem és tudom,hogy minket Isten egymásnak teremtett.Hálásan köszönöm...Éva
Küldő Zsuzska ekkor
A pajzsmirigyem túlműködik, egyenlőre nem kell gyógyszer, csak ultrahangra kell visszamennem. A doktornő azt mondta, hogy a munkahelyem miatt alakulhatott ki valószínűleg, ahol egész nap ,.-már 10 éve, csak panaszokat hallgatok, és kezelek.
Tudom, hogy Isten nem véletlenül helyezett ide, nyilván van tanulnivalóm ezen a helyen,és nem akarja hogy bele betegedjek .
Azt is tudom, hogyha túljutok az Ő "edzéstervén" :) akkor léphetek tovább, ahol hasznosítani tudom mindazt amivel jelenleg gazdagítom a tudásom.
Azért kérek imát, hogy minél előbb el kerülhessek olyan munkahelyre, ahol békességgel tudok dolgozni.
Köszönettel
Zsuzska
Küldő Nóra ekkor
Kedves Imaközösség!

Imaszándékot szeretnék kérni Önöktől,melyet előre is nagyon szépen köszönök! Sajnos anyagi nehézségek és családi problémák miatt hozzányúltam a gyógyszerhez, melyet kizárólag az Úr Jézus segítségével tudok letenni. Imádkozom én is, igyekszem csökkenteni kicsinyével az adagot, de óriási szükségem van az imára. Én is imádkozom, de tudom, hogy ehhez még többet kell. Legyenek szívesek értem imádkozni, hogy a jó Istenre, Jézusra, Szűz Máriára minden problémámat, aggodalmaimat, félelmeimet rá tudjam bízni és ezáltal le tudjam véglegesen tenni a gyógyszert. Köszönöm!
Küldő nagy jánosné ekkor
Tisztelt Gyülekezet!
S.O.S. Imát szeretnék kérni az Unokámért, Attiláért. Mert öngyilkosságot tervez.Egy tüvel és kannával, igy akar a drága vértől megválni.Segitsetek!!!!! imával támogassatok, hogy a szentlélel tüze perzselje ki ezeket a gondolatokat az agyából. Az imélcimemre diszkrét visszajelzést kérek, mert a gyermekeim is belenéznek a leveleimbe. Nem titok,de nem lehet tudni ki az olvasója.
Küldő tomkanelly ekkor
Imat kerek.hogy jezus vere es isten szeretete elvalasszon a gonosztol es betoltson isten szeretete. Koszonet tomka nelly
Küldő Ariné Magdika ekkor
Kedves közösség!
Kérlek titeket imádkozzatok értem,a gyermekem egészségéért,a férjemért,aki elhagyott minket,hogy térjen vissza hozzánk,legyünk újra egy család ,mert nagyon keserves az életünk nélküle.És a szüleimért,akik nagyon betegek,javuljon az egészségi állapotuk,és anyagilag is jöjjünk rendbe.

Köszönöm!!!! Egy elkeseredett anyuka!
Küldő Vig ERika ekkor
Kedves Gyülekezet!

Kérlek imádkozzatok édesapám gyógyulásáért akinél a napokban nyelőcső daganatot találtak és sajnos napról napra rosszabb az állapota. Ugyanakkor lelki gyógyulásáért is szeretnék imát kérni, mert sajnos ő nem hisz Istenben.

Köszönettel: Erika
Küldő Csilla ekkor
Kedves Közösség!
Kérlek benneteket, hogy imádkozzatok, velem a szüleimért,az ő lelki és anyagi helyzetük megjavulásáért, súlyos gondokkal küzdenek, kiszolgáltatottak, és anyagilag nem tudom őket én sem támogatni.
Kérlek imádkozzatok értem és kisfiamért is velem, hogy a párom újból velünk akarjon élni, hogy mellettünk döntsön, és mielőbb szeretetből hazavigyen minket.Újból egy család legyünk mi hárman.
Köszönettel
Küldő árpi ekkor
Kérem imáimmal és az önök imáival az Úr Jézus gyógyító,segítő és szabadító kegyelmét testem-lelkem gyógyulásáért,gyógyulásunkért,családom békességéért,a gonosztól való szabadulásunkért,volt párom megtéréséért,és visszatéréséért minél hamarabb,hogy jöjjön rendbe és helyre a párkapcsolatomban,és szeressük egymást a volt párommal Mónival,újra legyünk együtt még ma béküljünk ki és bocsássunk meg egymásnak! Vezérelj Uram! Krisztusom kérlek, vezérelj utamon Atyám, legyen meg a Te akaratod Életem kezedbe helyezem és kérlek Fiadnak szent vére tisztítson és védjen Fényednek hazája templomod Énbennem Hol leborul előtted alázattal lelkem Áldd meg Uram kérlek szíveddel Életem Krisztus dicsősége ragyogjon Énbennem! Ámen
Küldő zelker olga ekkor
kerlel ikoszmatkozatok a ferjemert Tiborert mert tudorakot allapitotak meg kerlek imatkozatok hogy meggyojujon koszoom felesege olga
Küldő Körmendi Tünde ekkor
kedves testvérek az úr jézusban!imátokat szeretném kérni lányom munka helyén létszám leépités történik 2emberközül egyik nek mennikell, mert máskép csödbe mennek! LÁNYOM ÖSZETÖRT fél reteg a munkanélküliségtöl,Ezért Kérlek benneteket imádság támogatásával HA ez nem is sikerül megtartani legyen helyete másik,munkahelye.köszönöm!
Küldő Tamás ekkor
Kedves testvérek!Imátokat kérem munka terén,hogy állandó és folyamatos munkám legyen,valamint imátokat kérem az egészségem terén is hogy erős,stabil tudjak maradni a megpróbáltatások idelyén is.Imátokat kérem hogy az Úr állítsa mellám az angyalokat és az ellenségeimet állítsa az én szolgálatomba és a rosszakaróim szégyenüljenek meg,hogy egyetlen ellenem készült fegyver se legyen szerencsés semilyen területen sem.
Az Úr áldjon bennetek!
Küldő Erzsi ekkor
Jézus nevében kérem a Mennyei Atyát, hogy családomba jöjjön el Krisztus békéje és igazságossága. Köszönöm imájukat.
Küldő Gy ekkor
Kedves Testvéreim!

Szeretnék imát kérni Judit barátnőmért, aki nagyon mély depresszióban él. Azt mondta hogy a volt férje családja megátkozta Őt mikor még fiatal házasok voltak és azóta nagyon mély depresszióban van. Hosszú időt töltött pszichiátrián és senkinek nem kívánja azt, amit ott átélt. Le van százalékolva és most nagyon zavarodott a lelki állapota. Azt mondta hogy aki megátkozta azóta már meghalt, de hívta Őt hogy ugorjon ki a teraszról. Kérlek segítsetek, hogy nehogy valami visszafordíthatatlant kövessen el. Ma is voltam Nála és tányérokat tört és mindent össze-vissza dobált. Sokat sír és azt mondja nincs kiút. A családja sem támogatja, mert mindig orvoshoz akarják vinni és azt mondják hogy beteg. Hívtam hogy jöjjön velem gyülekezetbe, ott beszéljen valakivel, de azt mondta erre még nincs kész. Életét átadta Jézusnak, de még a kötelékek megvannak.
Nagyon köszönöm amit Érte tesztek!
Üdv: Gy
Küldő Ariné Magdika ekkor
Kérlek benneteket imádkozzatok értem!!!!!! A születendő gyermekemért,hogy egészséges legyen,a családom egészségéért,anyagi javakért,és a férjemért,aki elhagyott minket,hogy ne hagyja el a családját,bocsásson meg,ne kelljen elválnunk,mert nagyon szenvedünk nélküle!!!Térjen vissza hozzánk!!!!! Könyörgök segítsetek!!!
Köszönöm!!!
Üdv:Magdika
Küldő Györgyi ekkor
Kérem a Gyűlekezetet, imádkozzanak a férjemért, mert motorbalesetet szenvedett, túl van 6 órás agyműtéten, az orvosok nem adnak reményt! Tudom hatalmas a mi Mennyei Atyánk és a Jézus nevében meggyógyítja őt, ha sokan kérjük!! Könyörgöm nektek, imádkozzatok érte, mert ez az utolsó reményem!!!!!
SEGÍTSETEK IMÁITOKKAL!! Kérek minden jóérzésű embert imádkozzon Tiborért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÁLDJON MEG BENNETEKET AZ ÚR!!!!!!!!!!!!
Küldő Szabóné Cseh Mária ekkor
Szeretettel Üdvözöllek Benneteket!
Imakéréssel fordulok Hozzátok. Férjem, Szabó István súlyos rákos daganatos betegségben szenved.
Kérlek imádkozzatok érte, hogy mielőbb kigyógyuljon ebből a súlyos betegségből.
Hálásan köszönöm.
Üdvözlettel: Mária
Küldő Barkóczi Kati ekkor
Kérlek benneteket imádkozzatok értem .Már lassan 9 éve beteg vagyok a gyomrommal .hiába műtöttek az állapotom nem javult.Most lassan a 48 évemet betöltöm és munkahelyem sincs ,mivel azt is elveszítettem kislányom megszületése után.Kérlek benneteket imádkozzatok értem könyörgöm hogy az Atya közös imáinkat meghallgassa,hogy a helyzetem jóra forduljon.Köszönöm a segítséget Üdvözlöm önöket Kati.
Küldő vargamaria ekkor
üdv imakeresel fordulok önökhöz 1 eve ismertem meg jezuskrisztust az en egyetlen uramat kint kanadaban mert kint eltünk ot van a csaladom csak visza kelet jönünk magyarorszagra minden este imadkozom hogy az ur ujra megagya a lehetöseget hogy kijussunk es letelepedhesek es meg azert kerem ea imat van egy7 eves onokam beteg epilepszias es autizmus gyanus alitolag de az idegivel baj van es nekem mütetre kene mennem beteg vagyok es nehez a megelhetesünk kerem az imajuka elöre is köszönöm az isten algya önöket üdv maria
Küldő Mészáros Alexandra ekkor
Kedves Egyház!
Hallgassátok meg könyörgésem, és imádkozzatok értem. A párommal most lesz az esküvőn,és szeretnének külön költözni a szülőktől. Már sok házat megnéztünk,pénzünk is meglenne rá, de mindegyik meghiúsult különböző okok miatt. Már úgy érzem átok van rajtunk. Most csütörtökön megint megyünk megnézni egy házat, ami tetszik, szintén meg lenne rá a pénzünk. Kérlek benneteket segítsetek nekem, hogy ez a vétel már létrejöjjön, az eladónak megfeleljenek azok a kritériumok, amit mi ajánlunk,és a ház is tényleg szép állapotú legyen, illetve nehogy valaki megelőzzön minket a vásárlásnál.
Köszönöm segítségeteket. Isten áldjon mindenkit, aki ebben közreműködik.
Üdv: Alexandra
Küldő Molnár László ekkor
Sziasztok!
Imakéréssel fordulok hozzátok:
8 hónapja munkanélküli vagyok, a tartalékaimat ezalatt az idő alatt sajnos feléltem. 33 évesen újra a szüleim támogatására szorulok, pedig az utóbbi években kemény munkával elértem, hogy én támogassam őket.
Nagyon nehéz manapság elhelyezkedni, rengeteg helyre beadtam az önéletrajzomat, a legtöbbjük még egy visszajelzésre sem méltat.
10 évvel ezelőtt tértem meg, és ha visszatekintek erre a 10 évre, semmi kétségem afelől, hogy Istennek jó terve van az életemre, és hogy a nehéz időszakoknak is megvan az oka, ill. a tanulságai, ami végsősoron a fejlődésemet szolgálja. Nem vagyok elkeseredve, és a hitem sem rendült meg, csupán szeretnék a Mt 18:20-ra hivatkozva testvéreim támogatását kérni.
Kérlek imádkozzatok értem, hogy sikerüljön minél előbb munkát találnom, és felismernem/meglátnom azokat a dolgokat, amiket az Úr a mostani helyzettel tanítani szeretne nekem.
Előre is köszönöm szépen, és Isten áldását kívánom az imacsoportra!
Üdvözlettel,
Molnár László
Küldő rafael róbert ekkor
kedves imacsoport, kérlek benneteket azért imádkozzatok hogy jó helyen vegyük meg a családiházunkat amiben fiam rafael áron és én is örömünket leljük és minden tehetségünk kibontakozására alklmas, zene-dalszerzés, irói munka folytatása, csendes, kulturálthely stb, szép kert , és hogy a havi jövedelmünk növekedjen 450000.ft fölé 1014 márciusától, és hogy jo helyre fizessük a tizedünket , és ahavi adományunk az úr munkájára növekedjen 40000.ft főlé hálás köszónettel róbert és áron
Küldő Gábor ekkor
A kedvesem, Gabriella múlt heti döntése alapján szakított velem. Döntésében bizonytalan volt, de végül meghozta. Az lenne a kérésem, hogy az Úr mutassa meg neki, hogy talál vissza hozzám. Szeretném leélni Vele az életem!!

Én nem vagyok mélyen hívő, Gabriellával ellentétben, nem volt eddig kapcsolatom ilyen szinten az Úrral, de azóta imádkozom, naponta többször is!

Ezért kérem imájukat - Érte, Értünk! Hogy visszataláljon hozzám!

Kérem, ha lehetséges, jelezzenek vissza!
Amennyiben az imám meghallgatásra kerül, az Úr válaszol, mindenképpen jelzést küldök!

Ámen!
Előre is köszönöm Imájukat!
Gábor
Küldő István ekkor
Kérlek imádkozz értem. Nagyon jó lenne ha kapnák végre segítséget. Megbántam amiket tettem. Segíts, hogy megbánhassam amiket még nem sikerült
Küldő Ilona ekkor
Ismételten kérem erős imatámogatásukat, hogy
fiam apukájával mielőbb újra együtt éljünk.
A mi Atyánk fordítsa az Ő szívét, hogy
családunk egysége helyreálljon.
Hálaadással köszönöm.
Küldő Szabó Zoltán ekkor
Szeretném ha családomért imátkozzanak legyen munkahelyünk ebbe a zürzavaros világba találjuk meg a kiutat köszönjük Isten kegyelmét.
Küldő István ekkor
Testvéreim kérlek benneteket imádkozzatok családomért és értem, hogy az új esztendőben Isten segítsen nekünk a helyreállásban. Kérlek benneteket imádkozzatok édesanyám és édesapám gyógyulásáért, és értem is, hogy
visszataláljak az Úr útjára, hogy megtaláljam a helyemet és szolgálatomat.Ima támogatásotokat hálásan köszönöm, és a mi kegyelmes Istenünk gazdag áldásait kívánom nektek az új esztendőre. István
Küldő Ilona ekkor
Kérem erős imatámogatásukat, hogy fiam apukájával
mielőbb újra együtt éljek! A mi Atyánk fordítsa az
Ő szívét is ebbe az irányba: családunk egységbe
legyen és jöjjön értem mielőbb.
Hálaadással köszönöm.
Küldő Kramer Mónika ekkor
Kérek imát,hogy barátom Simon BAJÁN találjon munkát nehézgépkezelőként,mert csak vidéken talál,és engem kikészit ez idegileg,ha elmegy,nem birom magányt.egy hete megtértünk,mégsem érezzük isten segitdégét,békéjét e témában.nagyon hosszú ideje ebben a kilátástalanságban vagyunk,ami felőrli már kapcsolatunkat,idegeinket,és tönkreteszi.háromszor már elment,engem nagyon megvisel,tetejébe ki sem fizették,mert vitája lett.más munkakört nem kar keresni BAJÁN igazán,pedig látja,én nem birom már nyugtatókkal elmegy.együtt szeretnék vele valami munkát itt,vagy neki,akkor nyugodnék meg,ha hétközben itthon lenne.erős dohányosis,ami sok pénzt elvisz,nem tud szabadulni tőle.
Küldő Imecs Anna ekkor
Köszönöm, hogy imádkoztatok érettünk, volt egy kis előrehaladás az egészségi állapotunkban és az anyagi helyzetünkben is. Kérlek imádkozzatok tovább, mi is imádkozunk értetek. Áldjon az Úr, Anna
Küldő Ágota ekkor
Szeretnék imát kérni az ifjuságra a babtista iskolákban folyó tanitásra.
Különösképpen a Kövessy Erzsébet reform gimnázium 9.B osztályára, hogy hitbeli nevelésük
elkezdődjön végre, Isten áldja meg a tanárok munkáját.
Könyörgök lányom hitbeli növekedéséért,és családom megtéréséért.

Köszönöm
Küldő urszuly éva ekkor
Szőke Attiláért és Urszuly Éváért hogy álljon helyre a kapcsolatuk és legyenek olyan boldogok mint az elmult években.Isten hallgassa meg kéréseinket. Amen
Küldő Zsuzsa ekkor
Kérlek testvéreim, imádkozzatok értem, hogy megkapja azt a csoportvezetői állást, amire jelentkeztem. 60 éves vagyok és nagyon nehéz a helyzetem, vidéken lakom, itt ezen kívül nincs számomra semmi lehetőség. Köszönöm nektek, és Isten áldását kérem az életetekre.
Küldő Ilona ekkor
Kérem szíves imatámogatásukat, hogy fiam
apjával mielőbb ismét együtt éljünk.
Hálával köszönöm.
Küldő Norbi ekkor
Sziasztok Kérlek Imádkozzatok értem, Kb. 5 hónapja emlékezet kihagyásaim vannnak és valami betegség érte az agyamat úgy érzem. Még orvosnak nem szóltam, mivel Hiszem h Jézus megtud gyógyitni, köszönöm nektek áldjon az Úr titeket.
Küldő Imecs Anna ekkor
Az Úr áldjon Benneteket, nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk én és az édesanyám, aki pszihés beteg. Az én egészségi állapotom is meg van gyengülve. Kérlek imádkozzatok, hogy megszabaduljunk az adósságok rabságából és azért, hogy legyen újra elég munkám és emberhez méltó életünk az Úr dicsőségére, ámen. Anna
Küldő LORA ekkor
Kerlek benneteket imatkozzatok a kisfiam sikeres tanulasaert es beilleszkedeseert az uj iskolaban,es hogy a tanulasban ne legyenek nehezsegei. es hogy adossagainkat hamar letudjuk.Koszonom hogy imatkoztok ertunk.
Küldő Eszter ekkor
jézus áldjon . imát kérnénk a férjemért hogy higyen istenben és hogy meg tapasztalja a szent szellem erejét
és hogy csak jézust tudja imádni ne engem én 3 éve imátkozok érte könyek a legdrágább isten előtt
és megigérte hogy megfog térni az attila de már alig várom kérlek járujatok hozzá imátokal hogy előbb legyen sikeres isten és az attila találkozása és egy örök életre szoljon isten áldon mindenki köszönömaz imátokat tudom hogy nagyon sikeres lesz majd meg írom a változásokat jézus nevében ámen
Adjon választ(E-mail címe nem lesz nyilvános.)


Biztonsági kód

Kattintson a képre ha nem egyértelmű a kód.


Impresszum

Országos Központi Iroda címe
1068 Budapest VI., Benczúr u. 31. 

Nyitvatartás
Hétfőtől csütörtökig: 9–16 óráig
Személyes találkozáshoz fontos az időpont előzetes egyeztetése.

Telefonszámok
(+36) 1/352-9993
(+36) 1/343-0618
(+36) 20/886-0000 (baptifon)

Fax: (+36) 1/352-9707/103

E-mail
baptist@baptist.hu

Az egyház adószáma
19818513-2-42 

További adatok (számlaszám...)