Keresés

Találatok az oldalon erre a kulcsszóra

"Köszönjük, magyar Lepramisszió!"

– ez a felirat fogadta 2015 decemberében Indiában a Delhi melletti Shahdara lepramissziós kórházba érkező magasrangú vendégeket.
gatása Shahdarába kerüljön. A kórház és az Indiai Lepramisszió vezetősége állította össze hosszas egyeztetés sor… l jövő köszönetünket szeretném kifejezni a magyar Lepramissziónak a nagylelkű adományért. Sajnos nem ismerjük sz… abb szintre emelik. Isten áldását kérjük a magyar Lepramisszióra. Krisztusban testvérként…
http://archivum.baptist.hu/hu/hirek/nagyvilag/koszonjuk-magyar-lepramisszio/

Lepramisszió: Ünnepség és tisztújító közgyűlés

A Lepramisszió szeretettel hívja meg támogatóit és az érdeklődőket a leprások világnapja központi ünnepségére és tisztújító közgyűlésére...
http://archivum.baptist.hu/hu/esemenynaptar/lepramisszi-nnepseg-es-tisztjt-koezgyles/

Lepramisszió őszi műsoros délelőttje

A Lepramisszió őszi műsoros délelőttjét és rövid közgyűlését szeptember 14-én, hétfőn 10 órakor tartja a Bp. - Törökőri Református Gyülekezet templomában (Százados út 4.) (A 2-es metró Stadion megállójától jobbra, a katolikus templom melletti utca.)
http://archivum.baptist.hu/hu/esemenynaptar/lepramisszi-szi-msoros-delelttje/

A Lepramisszió köszönete

“A Nemzetközi Lepramisszió tagországaiban gyűjtött segítségből a Nepáli Lepramisszió közvetlenül vagy közvetve több, mint 18 000 emberen segített a 2 és fél hónappal ezelőtti hatalmas földrengés áldozatai közül.
zetek is. Végtelenül hálásak vagyunk a Nemzetközi Lepramisszió tagországaiból érkezett adományokért minden egyes… a Nepáli Lepramisszió igazgatója.… melyet maradéktalanul továbbítottunk a Nemzetközi Lepramisszión keresztül a Nepáli Lepramissziónak.  …
http://archivum.baptist.hu/hu/hirek/nagyvilag/a-lepramisszio-koszonete/

Lepramisszió közgyűlése

A Lepramisszió tavaszi műsoros délelőttjét és rövid közgyűlését 2015. május 11-én, hétfőn 10 órakor tartja az Újpesti Baptista Gyülekezet templomában.
http://archivum.baptist.hu/hu/esemenynaptar/lepramisszi-koezgylese/

Segélykérés a nepáli Anandaban lepramissziós kórház javára

A Lepramisszió, mint a Nemzetközi Lepramisszió (The Leprosy Mission International) magyarországi tagszervezete, kéréssel és felhívással fordul a magyar lakossághoz a Katmandu fölötti Anandaban lepramissziós kórház érdekében.
yzet megoldása nem várhat sokáig. A Nemzetközi Lepramisszió tagszervezetein keresztül tisztelettel kéri a tag… pítés és helyreállítás nagy munkáját az Anandaban lepramissziós kórház további működésének érdekében… A Lepramisszió számlaszáma…
http://archivum.baptist.hu/hu/hirek/nagyvilag/segelykeres-a-nepali-anandaban-lepramisszios-korhaz-javara/

Békesség Hírnöke 2015. április

Témák: 1. A hónap témája 2. Magyarországi lepramisszió 3. Debreceni Baptista Ifjúsági Konferencia
http://archivum.baptist.hu/hu/media/videotar/bekesseg-hirnoke-2015-aprilis/

A Lepramisszió a távollátók missziója

A leprások világnapja központi rendezvényének idén (2015.) a Budapest-Zuglói evangélikus templom adott otthont január 25-én délután.
  előadást  tartani a Lepramisszió  szolgálatairól.  Emellett  több  alkalommal  szó… lönféle  hírportálokon.  Felhívta  a figyelmet  a Lepramisszió  novemberben  elkészült  honlapjára …   gyülekezeteknek. A Lepramisszió a … zeretet tudja  közel hozni  a  rászorultakat.  A  Lepramisszió rendezvényein  …
http://archivum.baptist.hu/hu/hirek/nagyvilag/a-lepramisszio-a-tavollatok-misszioja/

Leprások világnapja

A Leprások világnapja központi rendezvénye január 25-én (vasárnap) 16 órakor lesz Budapesten, a Zuglói Evangélikus Gyülekezet templomában (Bp. XIV. Lőcsei u. 32.) Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
http://archivum.baptist.hu/hu/esemenynaptar/leprsok-vilgnapja1/

Testet, lelket gyógyítva

Gyakran szegzik nekem a kérdést: „miért kell segíteni több ezer kilométerre élő leprabeteg embereken, miközben idehaza is annyi baj és nyomorúság terheli az emberek életét?”
hogy mi ennek az oka. A naini lepramissziós kórházba 2012 márciusában jutottam el… India Lepramissziójának igazgatója… a Lepramisszió világméretű közössége… India Lepramissziójának igazgatója.… A 41 éves magyar Lepramisszió a 141 éves Nemzetközi Lepramisszió tagjaként az i…
http://archivum.baptist.hu/hu/hirek/nagyvilag/testet-lelket-gyogyitva/

Lepramisszió csendesnapja

Szeretettel hívjuk és várjuk Munkatársainkat, Támogatóinkat és minden Érdeklődőt 2014. szeptember 15-én, hétfőn délelőtt 10 órára, őszi műsoros rendezvényünkre, csendes napunkra.
http://archivum.baptist.hu/hu/esemenynaptar/lepramisszis-csendesnapja/

Lepramisszió csendesnapja

A Lepramisszió tavaszi csendesnapját és rövid közgyűlését május 19-én, hétfőn 10 órakor tartja a Bp.IV. Újpest-Belsővárosi Ref. Egyházközség gyülekezeti termében (Szent István tér 24, a metró végállomásától pár lépésre, az újpesti Városháza mellett).
http://archivum.baptist.hu/hu/esemenynaptar/lepramisszi-tavaszi-csendesnapja/

Lepramissziós vendégek látogatása Cinkotán

2014. április 6-án a magyarországi Lepramisszió 40 éves jubileumára, országaik képviseletében hazánkba látogató baptista testvéreket fogadhattunk istentiszteleten majd közös ebéden.
n alakult Dobos Károly református lelkész által a Lepramissziós szolgálat. Hazánk 2000. évtől a Nemzetközi Lepra… a francia Lepramisszió igazgatójával… zélandi Lepramisszió igazgatójával… a nigériai Lepramisszió igazgatójával és Dr. Zaw Moe Aung orvos… a mianmari Lepramisszió igazgatójával…
http://archivum.baptist.hu/hu/hirek/gyulekezeti-hirek/lepramisszios-vendegek-latogatasa-cinkotan/

Köszönöm és igen

Sokan csodálkozva vagy szkeptikusan kérdezik ma: Miért is van lepramisszió Magyarországon? Az India, Afrika és Kína leprabetegeit támogató hazai szervezet április elején ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját.
az itthoni lepramisszió elindítója…
http://archivum.baptist.hu/hu/media/videotar/koszonom-es-igen/

40 éves a Lepramisszió

A Lepramisszió 40 éves szolgálatáért való hálaadó ünnepség április 6-án, vasárnap 4 órakor lesz a Bp.VI. Vörösmarty u.51. szám alatti Skót Misszió templomában (a kis földalatti Vörösmarty ucai megállójától pát lépésre). Szeretettel várják a munkatársakat,…
http://archivum.baptist.hu/hu/esemenynaptar/40-eves-a-lepramisszio/

Isten igéjének terjedése súlyos betegségek által

A leprások világnapját - Raoul Follereau javaslata alapján - az ENSZ határozta meg 60 évvel ezelőtt, 1954-ben, minden év januárjának utolsó vasárnapjára.
református lelkész.  Ez  a nap  a  magyarországi  Lepramisszió születésének  napja.  Hazánkban tehát negyven éve… apjainkban már felekezetközi  jelleggel. A magyar Lepramisszió ugyanis 2002… ben csatlakozott  a  Nemzetközi Lepramisszió  szolgálataihoz… hogy a Lepramisszió kuratóriumát legalább három egyház működtesse. …
http://archivum.baptist.hu/hu/hirek/nagyvilag/isten-igejenek-terjedese-sulyos-betegsegek-altal/

Leprások világnapja

A Leprások 60. Világnapján ünnepi rendezvényt tart a 40 éves magyar Lepramisszió január 26-án, vasárnap 4 órakor a Budapesten, az Újpesti Baptista Templomban.
rban filmvetítés mutatja be a 140 éves Nemzetközi Lepramisszió történetét. Elhangzik a 2013. évi beszámoló is. I…
http://archivum.baptist.hu/hu/esemenynaptar/leprasok-vilagnapja/

Beszámoló a Lepramisszió tavaszi csendesnapjáról

Május 27-én tartotta tavaszi tavaszi csendesnapját és közgyűlését a Lepramisszió a Törökőri Református Gyülekezet templomában.
körzeti lepramissziós felelősök… A Lepramisszió szolgálata ezek között a csodák között zajlik. Ez… a Lepramisszió munkatársa adott elő két gyönyörű darabot… t ismertette. A 2013. év során az indiai Shahdara lepramissziós kórház működésének támogatására kéri a misszió a…
http://archivum.baptist.hu/hu/hirek/nagyvilag/beszamolo-a-lepramisszio-tavaszi-csendesnapjarol/

Lepramisszió csendesnapja

A Lepramisszió május 27-én, hétfőn 10 órakor tartja tavaszi csendesnapját és rövid közgyűlését a Bp.VIII.Százados út 4. szám alatt, a Törökőri Ref.Gyülekezet templomában (a Stadion metrómegálló mellett, a Kerepesi útról nyíló utca).
http://archivum.baptist.hu/hu/esemenynaptar/lepramisszio-csendesnapja/

A lepramisszió hírlevele

Nagy öröm és megnyugvás, hogy az első negyedévben maradéktalanul tudtuk teljesíteni éves vállalásunk egynegyedét, vagyis egyenletesen tudtuk biztosítani a betegek számára a várt segítséget. De hová, kiknek is segítünk 2013-ban?
s a hatalmas országban van a Nemzetközi Lepramisszió legtöbb intézménye is. Indiai projektünk 2013… ban  a Delhihez közel eső  Shahdara lepramissziós kórházában  folyó  gyógyító tevékenység támogatá… sára  vonatkozik. Ebben más lepramissziós támogató országokkal együtt vállaltunk részt. …
http://archivum.baptist.hu/hu/hirek/nagyvilag/a-lepramisszio-hirlevele/

« Előző 12 Következő »

Impresszum

Országos Központi Iroda címe
1068 Budapest VI., Benczúr u. 31. 

Nyitvatartás
Hétfőtől csütörtökig: 9–16 óráig
Személyes találkozáshoz fontos az időpont előzetes egyeztetése.

Telefonszámok
(+36) 1/352-9993
(+36) 1/343-0618
(+36) 20/886-0000 (baptifon)

Fax: (+36) 1/352-9707/103

E-mail
baptist@baptist.hu

Az egyház adószáma
19818513-2-42 

További adatok (számlaszám...)