Sosem elég!

Kosztrub Sándor , 2015. március 24. kedd

Mit ad a világ? A sosem eleget. Nem elég a pénz, amit keresel, mert nincs az a pénz amit el ne tudnál költeni, mindig van újabb és újabb mobil, videó játék, kocsi,lakberendezési cikkek amivel a lakásodat szebbé tehetnéd.

temptation.jpg

A másiknak miért megy jobban, hiszen te is megérdemelnéd, igaz?
Sosem elég úgy ahogy van. Sosem elég a szexből, hiszen a test kivánsága olthatatlan, a mai világ szexualitása már az utcán jelen van és csábít. Sosem elég!
Sosem vagy elégedett a munkahelyeddel, lehetne jobb is, kaphatnál több fizetést is, hiszen megérdemelnéd. Sosem elég!
Nem vagy teljesen elégedett a testeddel, még itt egy kis zsírpárna, ott egy kis ránc amit el kell tüntetni. sosem vagy elég szép magadnak.

Sosem elég az ételből ,hiszen csábítanak a reklámok, vedd meg ezt, vedd meg azt.

Sosem elég az alkoholból, mert iszol , és csak még szomjasabb leszel tőle, akár mérhetetlenül. Sosem elég és szép lassan elrabolja lelkedet a világ sosem elégje, mértéktelen, fékezhetetlen rabságba esel és vergődsz . Nem érzed jól magad, mert sosem elég az amid van, úgy ahogy van és azt gondolod, ha több pénzed lenne, ha szebb lennél, ha egészségesebb lennél, akkor elég lenne.

Hát nem!! Lassan felemészt a világ kívánsága, nem hogy adna, hanem még azt is elveszi tőled amid van.

Akkor amikor benne vagy a káoszba végre meghallod Jézus hívó szavát és akkor választanod kell. Jézus mondja: Én megadok neked mindent, amire szükséged van, én megelégítem az életed..
Kezdődik a harc, a világtól megundorodva tekinteted Istenre szegeződik és elindulsz az úton és tapasztalod, hogy már nem háborog a lelked, hogy már elég. az Isten kegyelme.

Megbocsájtattak bűneid, tévelygéseid, lehullik a lánc és mérhetetlen szabadságot érzel. Elégedett leszel önmagaddal és környezeteddel.
Elégedett leszel anyagi helyzeteddel, életed problémáival, hiszen látod, hogy Isten a tenyerén hordoz. Jézus mutatja az utat csak követned kell. És már elég, sőt, meg sem érdemlem ezt a nagy Kegyelmet, hiszen Isten kegyelmének gazdagságában bővölködöm minden nap.

Impresszum

Országos Központi Iroda címe
1068 Budapest VI., Benczúr u. 31. 

Nyitvatartás
Hétfőtől csütörtökig: 9–16 óráig
Személyes találkozáshoz fontos az időpont előzetes egyeztetése.

Telefonszámok
(+36) 1/352-9993
(+36) 1/343-0618
(+36) 20/886-0000 (baptifon)

Fax: (+36) 1/352-9707/103

E-mail
baptist@baptist.hu

Az egyház adószáma
19818513-2-42 

További adatok (számlaszám...)